maandag 12 september 2016

Aankomst in Maasmechelen.

Dag allemaal

Onze eerste dag in Maasmechelen zit er al op. Na een vlotte rit van 2 uur 30 minuten (geen file!!) zijn we goed aangekomen. In de piramide stond ons eerste middagmaal al klaar: kipfilet in een krokant jasje met rijst en een groentesausje. Daarna was het tijd om onze bedden te maken.
Rond 14u startten we onze fotozoektocht naar de steengroeve. De jongens mochten in het doorgaan de weg zoeken. We zijn toch wel een paar keer verkeerd gewandeld. Na een fikse wandeling van anderhalf uur was het zover: de afdaling kon beginnen. Juf Hanne als eerste zodat ze ons beneden in de steengroeve (samen met honderden bosmuggen) kon opwachten. Afdalen bleek gemakkelijker dan de beklimming, maar we zijn er allemaal heelhuids geraakt. Het was super tof! Op terugweg mochten de dames ons de juiste weg tonen. Dit ging opvallend vlotter dan in het doorgaan.
In Home Fabiola stond alweer een heerlijke maaltijd op ons te wachten: brood met koude schotel.
Na het eten namen we een verfrissende plons in het zwembad: wildwaterbaan, glijbaan, alles erop en eraan!! Dan nog even buiten spelen, een kaartje naar huis schrijven of een boek lezen en om 21u30 waren we klaar voor ons bed.

Veel liefs van ons allemaal!!Klik HIER voor de foto's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten